Skip to Store Area:

Uw wintersport in beeld met Optrix

zaterdag 21 januari 2017 16:33:51 Nederland

Actioncamera’s zijn vandaag de dag enorm populair, om zo al uw actie momenten van de wintersport vast te leggen. Optrix biedt de perfecte oplossing waarbij u geen camera hoeft aan te schaffen, maar simpelweg een waterdichte plastic case om uw telefoon schuift.

De Optrix 5 en 6 bieden de keuzes tussen meerdere lenzen: een neutrale lens 0°, een groothoeklens van 165°, een telelens met twee keer zoom en de macro lens. Hiermee heeft u voor elke actie een goede optie om deze momenten optimaal vast te leggen. Aangezien uw telefoon de camera is, zijn extra batterijen en/of opladers niet nodig. Naast de diverse lenzen biedt uw eigen telefoon de opties van bijvoorbeeld slow motion en panorama voor extra mogelijkheden. Met de Optrix VideoPro applicatie heeft u nog meer mogelijkheden zoals het schieten van een timelaps.

Met de diverse accessoires van Optrix is dit product zeer functioneel. Met de Optrix Chest Mount borstbevestiging kunt u uw eigen ski- of snowboard moves gemakkelijk vastleggen zonder dat u belemmerd wordt in uw bewegingsvrijheid. Let op: de Optrix 5 en 6 zijn enkel geschikt voor de Apple Iphone.

>> Bekijk hier alle Optrix artikelen <<

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Winter-Geest

De Kerst-shop is online!

dinsdag 17 december 2013 12:46:17 Nederland

De kerst komt steeds dichter bij, daarom heeft Winter-Geest afgelopen weekend de Kerst-shop online gezet. Meer dan 140 leuke kado's zijn aan de shop toegevoegd. Kunt u in onze Winter-Geest shop toch niet het juiste kado vinden? Bekijk dan eens de Kerst-shops van onze andere webshops: Tennis-Geest, Voetbal-Geest en Hardloop-Geest.

Lees meer & geef een reactie
Reacties | Bericht geplaatst in 0 door Winter-Geest